Betalingen en kortingscodes

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Wij geven je graag voldoende betalingsmogelijkheden. Daarom kun je gebruik maken van de volgende betaalmethodes:

iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard (Visa, Mastercard en AMEX). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling. Om te betalen met een creditcard moet het land van afgifte op de lijst van landen waar Martenso bezorgt staan.

PayPal. Je betaalt in je eigen vertrouwde PayPal omgeving.

Mistercash/Bancontact. Deze methode is er voor onze Belgische klanten. Door middel van een beveiligde verbinding kun je inloggen in je vertrouwde internetbankieromgeving en de betaling online voltooien. 

Alle producten op onze site zijn te betalen in euro’s. Alle prijzen op de website worden inclusief BTW weergegeven.

Is het veilig om online te betalen?
Veiliger dan ooit te voren! We maken gebruik van een van de meest beveiligde betalingssystemen in samenwerking met Pay.nl. Al je gevoelige informatie zoals je naam, adres en creditcardgegevens worden versleuteld middels secure sockets layre (ssl). Daarnaast vinden betalingen middels iDEAL en PayPal plaats in je eigen vertrouwde bankomgeving.

Hoe kom ik aan kortingscodes?
Deze worden uitgedeeld middels speciale acties en daarnaast kan het zomaar voorkomen dat je deze gepersonaliseerde kortingscode in je mailbox ontvangt indien je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Elke code is gebonden aan zijn eigen algemene voorwaarden (zoals wie hem kan gebruiken, waarvoor en hoe lang deze geldig is) dus is het handig dit te controleren alvorens tot een bestelling over te gaan. 

Gebruik van een kortingscode
Wanneer je aan het afrekenen bent, kun je tijdens het afrekenen de code van je kortingscoupon invoeren (let erop dat je deze correct overneemt). Klik op ‘toepassen’ waarna de korting zal worden verwerkt. Per bestelling kun je één kortingscode gebruiken. Eventuele andere kortingscodes kun je vervolgens weer bij een andere bestelling gebruiken.

Code vergeten in te voeren
Helaas, wanneer je je kortingscode niet hebt ingevuld bij het in orde maken van de bestelling, kunnen we deze later niet meer aan je order toevoegen. Je kunt er gebruik van maken bij een volgende bestelling.