Liverpool Jeans

“We houden ervan als je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.”

De passie van Liverpool Jeans

Hun passie is het creëren van betaalbare en toegankelijke mode voor elk figuur, waardoor je je elke dag zelfverzekerd voelt. Daarom bieden zij een ruim assortiment van jeans, broeken, tops, blazers en jackets voor mannen en vrouwen.

Liverpool Jeans biedt de oplossing voor modebewuste mannen en vrouwen die een hectisch, druk leven leiden. Ze testen en houden van elk product dat ze lanceren, omdat ze nooit iets zouden verkopen waar ze niet trots op zijn. Liverpool ontwerpt perfect passende jeans, broeken, tops en jackets met aandacht voor detail. Elk kledingstuk wordt eerst goedgekeurd voordat het de studio verlaat.

Als team zijn ze trots op het consequent leveren van eersteklas vrijetijdskleding met een superieure pasvorm en comfortabele en trendy mode tegen een zeer goede prijs. Als klant kun je op hen rekenen voor gemakkelijk te dragen items welke je keer op keer wilt blijven dragen.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niets nieuws, maar wel belangrijk. Ze hebben de verantwoordelijkheid genomen om een nieuw initiatief te creëren voor toekomstige generaties door de impact van onze industrie op de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet te bekijken en te veranderen. Verandering breng je niet in een dag, maar ze hebben de eerste stappen al gezet.

Liverpool Jeans is er trots op dat ze het besluit hebben genomen om zich aan te sluiten bij de Paris Agreement en andere milieubewuste modebedrijven over de hele wereld om de uitstoot van koolstof, een van de oorzaken van de opwarming van de aarde, te verminderen.

 

Liverpool Jeans en haar doelstellingen

  • Hun ecologische voetafdruk met 30% verminderen tegen 2025 en met 50% tegen 2030;
  • Al hun denim duurzaam maken tegen 2023 en al hun producten duurzaam tegen 2030;
  • Alle fabrieken in overeenstemming brengen tegen 2023 en milieuvriendelijk werken tegen 2030;
  • Onze broeikasgasemissies verminderen met 30% tegen 2030.

 

SHOP DE COLLECTIE