ZERRES

Hun passie: Het perfecte silhouet

Broeken van ZERRES zijn modieus en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben de perfecte pasvorm voor elk silhouet en een unieke prijs-/kwaliteitsverhouding. Ze staan voor de zelfbewuste vrouw, die zich modieus wil kleden zonder excentriek te lijken.

Hun verhaal: Wij houden van broeken

Met een passie voor de perfecte pasvorm en aandacht voor detail, creëren ze broeken van de hoogste kwaliteit. ZERRES is er voor de zelfverzekerde vrouw die stijlvol gekleed gaat en waarbij passie voor het product en aandacht voor detail, belangrijke aspecten zijn. Ze kleedt zich op een modieuze manier, zonder met elke hype mee te gaan. Ze waardeert vooral de zorg bij de verwerking en selectie van hoogwaardige materialen. Een ZERRES-vrouw wil zich comfortabel voelen in haar broek en met overtuiging van een stijlvolle look door het leven gaan.

Dankzij het pasvormsysteem garanderen onze broeken de perfecte pasvorm en is dit de reden waarom onze klanten het draagcomfort zo waarderen. Bij hen vindt elke vrouw de broek die bij haar past.

ZERRES komt elk seizoen met een vernieuwde collectie, maar blijft altijd trouw aan haar kenmerkende pasvormen. Op deze manier weet je zeker dat je elk jaargetijde de perfecte broek vindt.

De geschiedenis: Waar het allemaal begon

Het familiebedrijf is opgericht in 1919 en inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten van modieuze damesbroeken. De medewerkers werken niet voor ZERRES, maar zijn ZERRES. Zij zijn het kloppende hart voor elke broek die we maken. Ze houden van broeken. Elke dag opnieuw werken ze aan de hoogste kwaliteit, perfecte pasvorm en sterke prijs-/kwaliteitsverhouding van ZERRES broeken. Jarenlange samenwerking met andere partijen in Europa garandeert een constant hoge materiaalkwaliteit. De pasvorm behouden van hun broeken is de hoogste prioriteit.

Wereldwijd succes

Waar het allemaal begon in Duitsland, gaat ZERRES inmiddels de wijde wereld in. Het merk is verkrijgbaar in verschillende landen en zal nog verder blijven groeien. Dankzij blijvende innovatie zorgt ZERRES ervoor dat het nog jarenlang de wensen van de zelfverzekerde vrouw kan vervullen en er voor elke vrouw een passende broek is.

SHOP DE COLLECTIE