Korte en lange lengtes

Korte en lange lengtes

Korte en lange lengtes

DE PERFECTE PASVORM
Bij Martenso hebben we een ruime collectie broeken, waardoor elke vrouw wel een broek kan vinden die bij haar figuur past. Naast onze regular modellen hebben wij ook broeken met een korte lengtemaat en broeken met een lange lengtemaat. Deze broeken vallen bij ons onder de namen Petite en Tall.
Korte lengtematen

Ben je iets kleiner en hebben broeken vaak te langen pijpen bij jou? Kies dan voor een Petite ontwerp met een korte lengtemaat! Bij Martenso vind je een grote collectie jeans en broeken met kortere lengtematen, welke speciaal ontworpen zijn voor vrouwen met een lengte tot 1,63 meter en korter. De broek is smaller rond de taille, de heup en het bovenbeen dan bij onze regular modellen. Dankzij de perfecte pasvorm komt je figuur altijd mooi uit en maakt het je benen optisch langer.

Naast het dragen van een perfect zittend model voor jouw lengte zijn er ook nog andere mogelijkheden om je benen optisch langer te laten lijken! Kies bijvoorbeeld vaker voor een jeans met een hoge taille en draag je blouse of T-Shirt in je broek. Op deze manier ogen je benen langer. Om nog net dat beetje extra toe te voegen, kun je je outfit stijlen met een paar mooie hakken. En deze hoeven zeker niet een paar centimeter te zijn! Een kleine hak doet al genoeg om er langer uit te zien.

 

Lange lengtematen

Ben je juist op zoek naar een broek waar de pijpen daadwerkelijk tot aan je voeten komen? Kies dan bij Martenso voor een jeans of broek met lange lengtematen. Deze broeken zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een lengte van 1,78 meter en langer. De been- en heupomvang komen overeen met de regular modellen, maar de lengte van de broekspijp van deze broeken zijn langer. De pasvorm voor deze broeken zorgt ervoor dat ze altijd als gegoten zitten.

Wil jij je benen nog langer of slanker laten lijken? Ga dan voor een ontwerp met een verticaal gestreepte print. Op deze manier zullen je benen optisch langer lijken. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je juist je langere lengte niet op wilt laten vallen. Kies dan voor een effen model en laat je overige kledingstukken lekker opvallen. Kies dan voor een blouse of T-Shirt met print of ga voor een paar stijlvolle schoenen of sneakers. Op deze manier trek je de aandacht ergens anders heen. Hoe dan ook, wees trots op je lichaam!

 

Dus..

Bij Martenso hebben we in ieder geval een ruime keuze aan verschillende jeans en broeken. Kort of lang, effen of met print. Je zult bij ons zeker de broek vinden waar je naar op zoek bent. Twijfel je welke broek het best bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: customercare@martenso.com.