LIFT TUCK® TECHNOLOGY

LIFT TUCK® TECHNOLOGY

LIFT TUCK® TECHNOLOGY

Bij NYDJ draait het allemaal om de pasvorm. Onze jeans zijn niet alleen heel comfortabel, ze zijn daadwerkelijk ontworpen om elk figuur te flatteren en vrouwen er geweldig uit te laten zien en zich ook zo te voelen. En het wordt nog beter: alle NYDJ jeans en broeken zijn verkrijgbaar met onze beroemde pasvorm, waardoor je er een maat slanker uitziet. Wil jij het geheim van onze jeans weten? Het zit hem allemaal in onze exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en je rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Het werkt zo goed dat we vrouwen zelfs aanraden om NYDJ een maat kleiner te dragen dan normaal.

 

Slanke taille
De hoge pasvorm valt in de taille en zorgt voor zowel comfort als een slanker silhouet. De unieke hogere, flexibele tailleband is diagonaal op de broek gestikt om wijken te voorkomen en zo maximaal comfort en flexibiliteit te bieden.

Let op de 'X'
NYDJ's unieke criss-cross panel maakt de buik platter, waardoor je er gelijk een maat slanker uitziet. Deze speciale slankmakende panels zijn het handelsmerk van NYDJ. Je herkent ze aan de paarse kruislingse stiksels aan de binnenzijde van elke broek. Je vindt het panel met gepatenteerde criss-cross design in elke broek van NYDJ.

Innovatieve stoffen
NYDJ gebruikt innovatieve stoffen van hoge kwaliteit met precies de juiste hoeveelheid stretch voor optimaal draagcomfort. Alle materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen om zo een perfecte pasvorm te verzekeren. De broeken volgen elke beweging, zonder haar vorm te verliezen.

Liftend effect
De strategisch geplaatste achterzakken in combinatie met een speciale weeftechniek die ervoor zorgt dat de jeans niet verticaal stretcht, geven een liftend effect aan de achterzijde.